Què fer?

Som geoparc.Ens trobem dins del Geoparc Conca de Tremp-Montsec. Una figura reconeguda per la UNESCO que deixa palès la riquesa geològica, paleontològica, natural, agroalimentària i paisatgística que ens envolta. Precisament a Isona es troba un museu dedicat a les restes paleontològiques de la zona i des d’on es fan visites guiades als diferents jaciments. Una curiositat: aquí es va descobrir el coll de dinosaure més gran d’Europa, i es pot visitar!

Tardor als prats de la Vall Fosca
Ramat pasturant pel Pallars Jussà

Parc Nacional

Rutes pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Tant des de Boí com des d’Espot surten taxis però també hi pots accedir a l’estiu amb el telefèric de la Vall Fosca.

Rutes

Rutes a peu, en caiac o en barca pel Congost de Mont-rebei.

Passejades i activitats per a tots els gustos i edats al Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Fauna i flora

Gaudir de la fauna i la flora de la Reserva Nacional de Caça del Boumort. Si vens en època de brama pots escoltar el bram dels cérvols durant l’aparellament.

I pels amants de l’art i el patrimoni cultural i arquitectònic també tenim una gran oferta: el romànic de la Vall de Boí, les Botigues-museu de Salàs de Pallars, el conjunt de la col·legiata i castell de Mur, el Castell de Llordà, el conjunt modernista de Casa Mauri i les salines i el monestir de Santa Maria de Gerri de la Sal.

Però no podem oblidar la gastronomia. Aquí tenim una gran quantitat de productors locals que ens obren els obradors de casa seva per conèixer de primera mà d’on surt i com s’elaboren productes com la ratafia, el vi, la cervesa, la mel, el safrà, l’oli, els embotits o les espècies, entre altres.

Aquestes són només algunes idees per gaudir de casa nostra. Però no dubtis en preguntar. Segur que trobem l’espai i l’activitat ideal per tu i els teus.

Contacta’ns

estarem encantats d’atendre’t

Pots trucar-nos o enviar-nos un mail

973 681 215 · info@pereforn.cat