Pallars Jussà

Casa Pereforn està ubicada al tranquil poble d’Aramunt, al Pallars Jussà. Gaudeix d’una situació estratègica, a una hora o menys dels principals atractius turístics del Pirineu i el Prepirineu català.

Allotjar-se a Casa Pereforn permet combinar la tranquil·litat d’un petit poble amb la proximitat d’espais de gran interès com el congost de Mont-rebei, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, la reserva del Boumort, el conjunt romànic de la Vall de Boí (declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO), el museu paleontològic d’Isona i la Conca Dellà, el Centre d’Observació de l’Univers d’Àger o les estacions d’esquí alpí i nòrdic del Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça.

L’entorn de la casa també permet gaudir de nombroses activitats a l’aire lliure, com ara sortides amb BTT o banys a les platges fluvials del pantà de Sant Antoni. I tot plegat, sense oblidar l’encant de molts dels pobles de la zona.

Descobrir la història que s’amaga a cada pas i les curiositats que ens revela una natura capritxosa i juganera. Formes de roques, colors, amagatalls, … i cada un amb una rondalla que ens sorprendrà. Podem contemplar les vistes des del cap del Bourmort, arribar-nos al Roc de Santa, baixar cap al riu de Carreu o simplement fer la volta pels mil i un trencalls que ens porten a pobles dissimulats entre relleus i vegetació.

És un espai on trobar i gaudir de tot. Des del relax a l’aire lliure a l’estiu o al costat del foc a terra a l’hivern, a patrimoni gastronòmic, cultural i natural amb rutes històriques i centenars de senders, esports d’aventura i turisme actiu de tota mena i per totes les èpoques de l’any. Activitats i ambients per a totes les edats i tots els gustos.

Casa Pereforn

l’allotjament ideal per visitar tots aquests paratges