On som

Ens trobem al cor del Pallars Jussà. Emparats entre la Roca Roia i el pantà de Sant Antoni i als peus d’Aramunt Vell. Precisament, vorejant l’embassament, tant per la carretera que surt de La Pobla de Segur com per la pista forestal que surt de Tremp, ens trobes al vell mig del camí.

Aramunt és un petit poble del municipi de Conca de Dalt de tradició agrícola i ramadera. Fet que queda palès durant l’època de recollir olives sobretot. Un dels seus elements característics és el molí d’oli on gran part dels veïns del municipi i de la comarca van a fer el seu oli. L’altre element característic és el poble abandonat d’Aramunt Vell que s’alça protector sobre les cases de l’actual nucli i que marca clarament el paisatge.

Si vens…

Des de Barcelona: A2 direcció Lleida-Sortida Agramunt-C14 direcció Artesa de Segre-C1412b direcció Tremp-C13 direcció La Pobla de Segur- Passada la rotonda, gireu a la dreta direcció Aramunt i voregeu el llac fins a trobar-nos.

Des de Lleida: Teniu l’opció de passar o bé pel port del Doll pujant per Camarasa, o bé pujar per l’altra banda del pantà de Camarasa i fer el port d’Àger. Les des rutes perfectes per gaudir del paisatge. Un cop a Tremp, C13 direcció La Pobla de Segur- Passada la rotonda, gireu a la dreta direcció Aramunt i voregeu el llac fins a trobar-nos.

Amb tren: Des de l’estació Lleida-Pirineus arribareu amb tren fins a La Pobla de Segur, a l’estació d’Esports i Natura del Pirineu, i a 9 kilòmetres estem nosaltres.

Amb autobús: tant des de Barcelona com des de Lleida surten autobusos de la companyia Alsa que arriben a l’estació d’autobusos de La Pobla de Segur i a 9 kilòmetres estem nosaltres.

Contacta’ns

estarem encantats d’atendre’t

Pots trucar-nos o enviar-nos un mail

973 681 215 · info@pereforn.cat